انواع اکستنشن مو را بشناسید

اگر قصد دارید به سراغ اکستنشن‌ها بروید، در قدم اول بهتر است با جنس و کاربری آنها آشنا شوید. اکستنشن از نظر جنس، به طور کلی در دو نوع طبیعی و مصنوعی عرضه می‌شود و هرکدام ویژگی‌های منحصر به فردی دارند.
شما می‌توانید با توجه به شرایط فردی، میزان هزینه مورد نظر و نیاز خود هریک از آنها را انتخاب نمایید:

اکستنشن طبیعی

اکستنشن طبیعی همانطور که از نامش پیدا است، موی واقعی انسان است و ساختاری 100 درصد طبیعی دارد. پایه اصلی این مدل اکستنشن، اغلب در مراکز تخصصی اهدا مو و سالن‌های زیبایی گردآوری می‌شود. پس از غربال و هم اندازه کردن تارهای مو در پروسه‌ تخصصی، آنها را به صورت دسته‌ای جمع آوری می‌کنند.

اکستنشن‌های طبیعی درست مانند موهای خود ما، قابلیت شستشو با شامپو و تغییر رنگ دارند. حتی می‌توانید از ابزارهای حرارتی برای حالت دادن آنها کمک بگیرید.

اکستنشن مصنوعی

اکستنشن‌های مصنوعی، فراورده‌ای از ترکیب مواد شیمیایی هستند و اغلب از جنس پلاستیک یا فیبرهای ظریف مصنوعی ساخته می‌شوند. ضخامت تار و بلندی آنها، توسط دستگاه تنظیم می‌شود و تنوع بسیار زیادی دارد. اکستنشن مصنوعی هر قدر طبیعی‌تر و ظریف‌تر به نظر برسد، گران‌تر و باکیفیت ‌تر است.

بیشتر اکستنشن‌های مصنوعی برخلاف انواع طبیعی، قابلیت شستشو، رنگ گذاری و حالت دهی ندارند. توجه داشته باشید که این مدل اکستنشن در صورت تماس با حالت دهنده حرارتی ساختار خود را از دست می‌دهد.

اکستنشن طبیعی یا مصنوعی؟

اکستنشن مصنوعی را انتخاب کنیم یا طبیعی؟ احتمالا اولین سوالی که ذهن شما را درگیر می‌کند همین است. از انواع حالت‌های فر، ویو و صاف گرفته تا کوتاه و بلند، اکستنشن‌های طبیعی و مصنوعی، در رنگ و مدل‌های مختلفی موجود هستند. شما می‌توانید با توجه به نیاز و سلیقه خود، اکستنشن مورد نظرتان را به راحتی انتخاب و خریداری نمایید.

این مطلب را هم از دست ندهید :   بررسی امکان ترمیم پرده بکارت

اگر به دنبال اکستنشن‌های مقاوم و ماندگار برای استفاده دائم هستید، بهتر است به سراغ موهای طبیعی بروید. اما در صورتی که به دنبال گزینه مقرون به صرفه‌تر می‌گردید، اکستنشن‌های مصنوعی پیشنهاد مناسبی هستند.
البته توجه داشته باشید که این مدل اکستنشن، مقاومت بسیار کمی در برابر آسیب و فشار محیطی دارد و مدت زمان زیادی دوام نمی‌آورد. به همین خاطر اکثر تکنسین‌های متخصص، اکستنشن مصنوعی را برای موارد موقت و کوتاه مدت توصیه می‌نمایند.

مدل‌های مختلف اکستنشن مو

گیره‌، باند، بافت، فیوژن و … اصطلاحات مهمی هستند که به محض ورود به دنیای اکستنشن‌ با آنها روبرو می‌شوید. این اصطلاحات، در واقع گویای طرح کلی و نحوه استفاده از انواع مختلف اکستنشن‌ها هستند. پیش از این، با جنس‌های مختلف اکستنشن(طبیعی و مصنوعی) آشنا شدید.
در قدم بعد، جالب است بدانید که انواع طبیعی و مصنوعی این فراورده‌ها، از نظر تکنیک نصب و کاربری به چند دسته مختلف تقسیم می‌شوند.

کاربردی‌ترین و پرطرفدارترین انواع اکستنشن، شامل موارد زیر است:

اکستنشن مو گیره‌ای (اکستنشن کلیپسی)

 

اکستنشن‌های گیره‌ای، یکی از پرطرفدارترین انواع اکستنشن مو هستند. در فرایند تولید این مدل اکستنشن، تارهای مو بعد از دسته‌بندی روی پایه‌ای از سیلیکون یا پارچه قرار می‌گیرند. در مرحله بعد، چند گیره مخصوص در قسمت زیرین پایه سیلیکونی تعبیه می‌شود. این گیره‌ها، نقش اصلی را در اتصال اکستنشن به موهای طبیعی بازی می‌کنند.

اکستنشن گیره‌ای از نظر نحوه نصب، کاربری بسیار راحتی دارد. کافی است اکستنشن را در محل مورد نظر قرار دهید و به کمک گیره‌ها، آن را به موهای طبیعی خود متصل کنید.

این مطلب را هم از دست ندهید :   آموزش طراحی وب - لرن بلاگ

مدل گیره‌ای، در دسته اکستنشن‌های موقت دسته بندی می‌شود. چرا که در کمترین زمان ممکن، می‌توانید آنها را وصل کنید یا از روی موهایتان بردارید. علاوه بر این، اکستنشن‌های گیره‌ای کمترین آسیب ممکن را به دنبال دارند. چرا که نصب آنها بسیار ساده است و احتیاجی به چسب، حرارت یا مواد شیمیایی ندارد. مجموع این ویژگی‌ها، اکستنشن گیره‌ای را در صدر محبوب‌ترین انواع اکستنشن در سراسر دنیا قرار داده است.

اکستنشن مو با نوار چسب (اکستنشن چسبی)

 

اکستنشن‌های چسبی، با به کارگیری تکنولوژی چسب دوطرفه تولید می‌شوند. به شکلی که هر دسته از اکستنشن مو، طراحی دو تکه دارد. در فرایند نصب، آرایشگر ابتدا دسته مناسبی از موهایتان را جدا می‌کند. سپس آن را بین دو تکه اکستنشن قرار می‌دهد و با حرارت اتو مو یا ابزارهای دیگر، آنها را به هم وصل می‌نماید.

نصب اکستنشن چسبی، فرایندی کاملا تخصصی است و برای اجرای آن بهتر است به آرایشگر یا تکنسین متخصص مراجعه نمایید. هرگونه خطا و اشتباه در زمینه تنظیم حرارت، ممکن است آسیب‌های جدی برای ریشه و تار موهایتان به دنبال داشته باشد.

مدل نوار چسبی، در دسته اکستنشن‌های نیمه دائمی قرار می‌گیرد و 6 تا 8 هفته دوام دارد. بعد از آن، چسب اکستنشن در اثر تماس با چربی طبیعی مو و کشش و فشارهای فیزیکی به مرور مقاومت خود را از دست می‌دهد و شل می‌شود.